Dvě workflow od Esko-Graphics

Esko – Graphics nabízí zákazníkům dvě komplexní workflow pro CtP nebo CtF. První z nich, s obchodním názvem FAST LANE, je založené na výkonném serveru BackStage. FlowDrive je pak komplexní workflow s jednoduchým ale naprosto postačujícím vyřazením.

Esko – Graphics nabízí zákazníkům dvě komplexní workflow pro CtP nebo CtF. První z nich, s obchodním názvem FAST LANE, je založené na výkonném serveru BackStage, který provádí řadů úkonů automaticky, ale zároveň nad nimi poskytuje maximální kontrolu operátorům. Systém je navržen pro spolupráci s ripem FlexRip, ale stejně dobře spolupracuje s jakýmkoli jiným. Interním formátem workflow je PDF 1.4. Je to řešením pro náročnější uživatele s důrazem na produktivitu a maximální funkčnost. Pro vyšší produktivitu je možné použít "pomocné" servery, které si mezi sebou úkoly automaticky rozdělují.

FlowDrive je pak komplexní workflow s jednoduchým ale naprosto postačujícím vyřazením s minimálními nároky na přeškolení a hladký přechod z klasické ruční montáže. FlowDrive podporuje PDF workflow, ROOM koncept, mozaikovou architekturu a barevně věrný výstup na jakékoli zařízení. Obě workflow lze integrovat do libovolného předtiskového systému.