Software pro obaláře

PackEdge hladce navazuje na další kamínky v mozaice řešení předvýrobní přípravy pro obaláře od Esko-Graphics. Těmi jsou například mnoha kanálový barevný editor ColorTone, montážní program Plato umožňující nejkompletnější montáž pro skládačky nebo etikety, Kaleidoscope se svojí unikátní barevnou kalibrací pro přímé barvy nebo program pro strukturální návrh obalu Artios CAD. Na trh ovšem přichází i nový produkt DeskPack.

Esko-Graphics pokračuje ve vylepšování již klasického produktu pro předtiskovou přípravu obalů, produktu PackEdge. Jedná se o kompletní balík se všemi speciálními funkcemi specifickými pro obaly a nepřekonatelnou produktivitou. PackEdge je implementován na standardní PC platformě pod Windows a umožňuje tak pravidelnou ekonomickou obměnu počítačů v rámci cyklu grafika -> administrativa -> psaní dopisů. PackEdge hladce navazuje na další kamínky v mozaice řešení předvýrobní přípravy pro obaláře od Esko-Graphics. Těmi jsou například mnoha kanálový barevný editor ColorTone, montážní program Plato umožňující nejkompletnější montáž pro skládačky nebo etikety, Kaleidoscope se svojí unikátní barevnou kalibrací pro přímé barvy nebo program pro strukturální návrh obalu Artios CAD.

Na trh ovšem přichází i nový produkt DeskPack. Jedná se o server-klient řešení využívající na straně klienta Adobe Illustrator se speciálními přídavnými moduly. DeskPack obsahuje sadu nástrojů pro přípravu skládaček z hladké i vlnité lepenky, etiket i obalů z plastů. Modul boostX obsahuje nástroje vhodné pro návrháře, checkX poskytuje možnosti zkontrolovat, že v návrhu byly dodrženy všechny omezení a pravidla určená výrobou a trapX doplňuje Ilustrátor o velmi silné možnosti generace přetisků.