Reklama - Polygraf 2003

Na pražském výstavišti v Průmyslovém paláci proběhne již příští týden od středy do pátku další ročník výstavy Polygraf, tentokrát plně spojené s výstavou Reklama pod společným názvem. Macron Systems bude presentovat především programové tituly společnosti Esko-Graphics - její řešení pro obaláře, CtP workflow a další speciální aplikace. K vidění bude také SpeedFlow společnosti OneVision a další řešení, které Macron Systems v tomto roce nabízí.

Na pražském výstavišti v Průmyslovém paláci proběhne již příští týden od středy do pátku další ročník výstavy Polygraf, tentokrát plně spojené s výstavou Reklama. Macron Systems bude presentovat především programové tituly společnosti Esko-Graphics - její řešení pro obaláře, CtP workflow a další speciální aplikace. K vidění bude také SpeedFlow společnosti OneVision a další řešení, které Macron Systems v tomto roce nabízí.

Pro vydavatele to jsou produkty společnosti Quark - redakční systémy pro všechny typy zákazníků od QPS Basic po komplexní QuarkDMS. Macron Systems nadále na českém trhu nabízí také řešení společnosti hp - digitální tiskové stroje Indigo. V poslední době se tyto digitální tiskové stroje stávají populárnější také v oblasti industriálních aplikací, kde se stále větší potřeba krátkých sérií dobře doplňuje s unikátní technologií Indiga, umožňující potisk prakticky jakékoli podložky. Linuxové a Unixové servery pro tiskárny a studia - to je další základní nabídka Macron Systems, o které se na výstavě můžete více dozvědět. Macron Systems také nabízí komplexní služby v oblasti barevné kalibrace.

Najdete nás na společném stánku číslo 34 se společnostmi Quentin a Epson ČR.