Nové produkty EskoArtwork

Představujeme nové produkty společnosti EskoArtwork pro obalový průmysl, komerční tisk a signmakingové aplikace !

V souvislosti s veletrhem Grafitalia 09 v Miláně a EmbaxPrintem v Brně přichystala společnost EskoArtwork světové uvedení nové technologie "HD Flexo Technology". Tato technologie, která je využitelná na všech CDI zařízeních pro tvorbu flexotiskových forem, kombinuje optický systém (s rozlišením 4 000 dpi) s jedinečnou technologií rastrování. Zaručuje tak ostřejší a přesnější tvorbu obrazových bodů, díky čemuž se flexotisk stává co do kvality významným konkurentem ofsetového tisku.
Dalším novým produktem je zařízení "CDI Spark 4260 Auto" pro zhotovení flexotiskových štočků. Toto zařízení je vybaveno automatickým zakládáním a vykládáním tiskových forem a in-line jednotkou hlavního UV osvitu, která umožňuje provést hlavní UV osvit během ablace tiskové formy. Maximální formát zpracovávaných forem je 1 067 x 1 524 mm, přičemž mohou být zpracovávány až tři formy této velikosti a jakékoliv tloušťky najednou. Doba zpracování by neměla překročit 12 minut.
Speciálně pro výrobce obalů z vlnité lepenky byly vyvinuty vyřezávací plotry série Kongsberg XP, které jsou určeny pro výrobu vzorků obalů nebo pro malé série obalů. Plotry této série jsou navrženy tak, aby vydržely nepřetržitou výrobu obalů při vysokých rychlostech a z materiálů, které jsou běžně v obalovém průmyslu využívány. Vedle těchto nových produktů budou předvedeny i některé ze softwarů společnosti EskoArtwork. Bude se jednat zejména o řešení pro návrh obalů - ArtiosCad, verze 7.4, předtiskovou přípravu, výstupní kontrolu a workflow, např.: zásuvný modul Studio či software Digital Flexo Suite.